info

De meeste meditatiekussens zijn 30 cm rond en 11 – 13 cm hoog. Omdat alles handwerk is, is geen enkel kussen precies hetzelfde. Dat is juist leuk!! De sierkussens variëren qua maat. Al gebruik ik wel vaak een standaard maat.

Als ik op pad ben, doe ik altijd een stoffenzoektocht. Zo komen stoffen uit Berlijn, Brussel, Parijs, India of Bulgarije van markten of juist chique winkels. En ik word ook heel blij van oude stoffen of bijvoorbeeld oude Japanse kimono's.

vulling

In de meditatiekussens zit een rits en een binnenhoes, gevuld met boekweitdoppen. Het is dus altijd mogelijk om na te vullen of juist een beetje eruit te halen zodat het kussen net iets lager is. Wassen kan ook, het liefst zo min mogelijk, maar doe het altijd met de hand en strijk de kussens niet.

De sierkussens zijn verschillend gevuld. Ik gebruik dons uit Nederland (gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard RDS), een synthetische vulling, maar we hebben ook binnenkussens gevuld met boekweitdoppen, kapok (vegetarisch dons) of  hergebruikte vermalen spijkerstof.

Aan jou de keuze!

uitverkocht

Is een kussen dat je mooi vindt uitverkocht, mail me dan. Ik kan mogelijk een alternatief maken. Wil je meer dan één kussen bestellen? Stuur dan de namen van die kussens door in een mail.

verzending

Wij verzenden naar Nederland, België, de rest van Europa en de USA. De prijzen van de kussens zijn exclusief verzendkosten.
Verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,50. Voor België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en Ierland bedragen ze € 13,00. Naar Italië, Spanje en Portugal koste het verzenden € 19,50. Zwitserland is € 32,50. Voor verzenden naar andere landen vraag me even naar de mogelijkheden via een mail. Dan kijken we hoe we het kunnen regelen. Bij bestellingen van meer dan €150,- is het verzenden gratis binnen Benelux.

met de hand & met liefde gemaakt